Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ForumForum  PortaliPortali  KėrkoKėrko  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimiidentifikimi  

Vjen trashėguesi i celularit LG Prada

Shko poshtė 
AutoriMesazh
muli_usa
Administrator
Administrator
muli_usa

Numri i postimeve : 113
Ndodhet nė : n'Komun
Registration date : 06/09/2008

Vjen trashėguesi i celularit LG Prada Empty
MesazhTitulli: Vjen trashėguesi i celularit LG Prada   Vjen trashėguesi i celularit LG Prada Icon_minitimeWed Sep 10, 2008 2:19 pm

Vjen trashėguesi i celularit LG Prada 85997194uu6

Celulari ekskluziv i LG-sė Prada sė shpejti do tė bėhet me trashėguesin e tij me emrin Prada II, derisa tani janė tė njohura edhe specifikat e sakta. Nėse mund tu besohet thashethemeve tė fundit, Prada e re do tė jetė e pajisur nė njė mėnyrė bukur mbresėlėnėse. Komunikim quad-band, komunikim i tė dhėnave nėpėrmes lidhjeve Wi-Fi, HSDPA e Bluetooth, ekran me diagonale prej tre inēėsh dhe rezolucion 240 x 400 piksela si dhe radio FM.

Kamera e tij ka karakteristika tė shkėlqyera: pesė megapiksela, video incizim dhe blic. Pajisja do tė ketė tastierė tė plotė QWERTY e cila do tė hapet nė rrėshqitje, e krejt kėto e bėjnė celularin njė produkt tė pajisur mirė.
Mbrapsht nė krye Shko poshtė
http://www.faqjae-zez.tk

Mbrapsht nė krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi
 :: Kėndi i Diskutimeve :: Lajme nga Vendi , Rajoni dhe Bota-
Kėrce tek: